Introductie gastenverblijf


De Witte Pauw is een exclusief, vrijstaand gastenverblijf, compleet en sfeervol uitgerust. Ideaal voor 2 personen, maximaal 4 personen, huisdieren zijn toegestaan . De Witte Pauw heeft een eigen, afgebakende, tuin en een eigen geheel ommuurde binnenplaats op het zuiden, u kunt heerlijk in de zon zitten en uw hond kan veilig vrij rondlopen.
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en de woonkeuken. Verder is er een toilet met doucheruimte. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers en eveneens een toilet met doucheruimte. In de slaapkamer bevindt zich een tweepersoonsbed, 1.80 x 2.00 meter. Twee eenpersoonsbedden in de overloopruimte. Natuurlijk staan de bedden opgemaakt voor u klaar, zodat de vakantie direct kan beginnen.

In de volledig ingerichte en sfeervolle woonkeuken, staat o.a. een antieke Franse tafel en designstoelen en een eeuwenoud Duits keukenkastje op de oude estriken.

De woonkamer is heel bijzonder met zijn hoge zoldering, antieke Franse spiegel en andere bijzondere elementen die eraan toegevoegd zijn zoals een luik uit de voormalige Hippolytuskerk in Delft, een balk uit een oude tabaksschuur enz. enz. De inrichting bestaat o.a. uit klassieke design meubels.

Op de binnenplaats, staat een zogenaamd stookhuisje als bijkeuken.

Op eigen terrein is er volop gelegenheid om Uw auto te parkeren.

De tuin van de Witte Pauw is afgebakend. De ommuurde binnenplaats biedt maximale privacy. Het is heerlijk om elke ochtend hier in de zon te zitten, de krant te lezen, een bakje koffie te drinken en te smullen van een heerlijk eitje.

In de herfst en in het voorjaar geniet u zachtjes en intens van het knapperige houtvuur in de vuurkorf op de binnenplaats, een heerlijk glas wijn en een smaakvolle Franse zachte kaas op een warm stukje stokbrood.

Maar in de wintermaanden kunt u genieten van de warmte van de houtkachels, het uitzicht over de tuinen en de weilanden met die prachtige wandelende misten aan de bosranden en de schitterende zonsondergangen. En als u geluk heeft van een prachtig sneeuwlandschap.


Telefoon
06 102 456 66
0512 358733


Adres
Achterwei 13
9246 TL Olterterp

Website ontwerp en beheer door Erik van het Schip